VVS-installationer 

Langt det meste VVS-arbejde kræver en autoriseret VVS-installatør. Hos AJ VVS ApS får du en autoriseret VVS-installatør der er klar til at tage alle udfordringer op.
Du kan derfor trygt kontakte mig, uanset om det er vedligeholdelse af centralvarmeanlæg til opsætning af radiatorer, reparation af rørsystemer til udskiftning af vandhaner, toiletter, brusekabiner og hvad renoveringen af badeværelset ellers kræver. AJ VVS ApS er klar til opgaven, og sætter en ære i at udføre den til din tilfredshed – nemlig i høj kvalitet og til fornuftig pris og aftalt tid.

Badeværelset   

Drømmer I om et nyt badeværelse? Hos AJ VVS ApS kan jeg hjælpe jer med alt fra etablering af nyt bad til renovering af badeværelse. Jeg har altid øje for kvalitet, og ved, hvad der er de bedste løsninger, når det kommer til badeværelsesrenovering. Derfor kan I altid være sikre på, at jeg udfører renovering af badeværelse af den højeste kvalitet.

Kontakt mig for råd og vejledning eller et uforpligtende tilbud på telefon 23 20 75 79.

Køkkenet 

AJ VVS ApS er autoriseret VVS-installatør, og vi hjælper dig med dine VVS-installationer i dit hjem. Jeg sørger for alt indenfor vand, varme og sanitet, uanset om du skal have nyt køkken, eller renovere dit gamle. AJ VVS ApS sørger for, at alle dine VVS-installationer fungerer, så du får færre bekymringer i hverdagen. Har du problemer med en vandhane, der drypper, eller en emhætte, der ikke duer? Så lad mig hjælpe dig.
Har du brug for professionel rådgivning og vejledning i forbindelse med dine VVS-installationer i dit køkken, så er jeg altid parat til at svare på dine spørgsmål.

Fjernvarme 

AJ VVS ApS laver alle former for fjernvarmearbejde og gennemgår gerne dit anlæg for mulige besparelser uden beregning. Man kan ofte opnå besparelser f.eks ved natsænkning af anlæg, udskiftning af termostater. AJ VVS ApS kan installere fjernvarme til både gulvvarme, radiatorer og andre varmeløsninger - kontakt os eller bliv kontaktet gennem formularen og modtag rådgivning og svar på spørgsmål.

Industri og erhverv 

AJ VVS ApS tilbyder både etablering og installering af flere forskellige anlæg. Samtidig med, at jeg også tilbyder service på dine allerede eksisterende anlæg. AJ VVS ApS tilbyder større og mindre installationer, som med fordel kunne inkludere vand og varme.

Nedenfor kan du se, hvilke typer af opgaver, der kunne være relevante for din virksomhed: 

  • Større og mindre installationer

  • Opsætning og service af kedelanlæg

  • Ventilationssystemer og udsugning

  • Pumper

  • Service

Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål på telefon 23 20 75 79 eller brug formularen og jeg vender tilbage hurtigst muligt

Varmepumper 

AJ VVS ApS tilbyder varmepumpeløsninger til både private og erhverv. Typen af varmepumpe afhænger af grundens størrelse og beliggenhed. Lad os tage en snak om mulighederne for en varmepumpeløsning hos dig.

Jordvarme 

Jordvarme er en smart og effektiv måde at få opvarmning i sin bolig på, som både er miljøvenlig og energibesparende. Med et jordvarmeanlæg kan du få dækket helt op til 80 % af varmeudgiften i din bolig, og der vil derfor være rigtig mange penge at spare ved at gøre brug af jordvarme fremfor el-varme.
AJ VVS ApS udfører gerne installationen af jordvarmeanlæg, kontakt mig for rådgivning og eventuelt et uforpligtende tilbud.